fotoboek

Sauna & Wellness Mieke
Kleitkalseide 4b
9990 Maldegem-Kleit
Tel. +32 50 71 49 42
BE 0648.404.220

Phytomer

Phytomer

De behandelingen worden uitgevoerd via de "Reflexothermale Methode van Phytomer". Tijdens dit exclusief schoonheidsprotocol worden de reflexzones van uw lichaam gestimuleerd. Uw spanningen verdwijnen waardoor topresultaten worden bereikt, terwijl duizenden kleine bubbeltjes uw lichaam strelen en een intense warmte u doordringt. Een onvergetelijk moment van optimale relaxatie.

Sea essentiel eclat:

Deze ontdekkingsbehandeling maakt uw huid echt zuiver en laat haar stralen van schoonheid.

45 min.
80 euro

Sea essentiël phytomer hydra-intensif behandeling:

Vochtherstel is de basis van uw schoonheid. Deze behandeling berust op een masker met ultra-hydraterende werkstoffen gecombineerd met een ontspannende modelage van uw gelaat. Uw huid is gehydrateerd en uw gezicht straalt van vitaliteit.

50 min.
88 euro

Sea essentiël anti-âge behandeling:

Phytomer heeft bij deze behandeling zijn allerbeste werkstoffen tegen huidveroudering samengebracht. Een plastifiërend masker met tonifiëren en herstellende eigenschappen laat uw huid onmiddelijk stralen van schoonheid. Uw huid is zichtbaar steviger en de rimpels vervagen.

50 min.
95 euro

Sea essentiël douceur marine
(of gevoelige huid):

Voor alle gevoelige huiden, vatbaar voor couperose en externe agressies heeft deze behandeling een uiterst zachte oplossing. De roodheid wordt verminderd, de bloeddoorstroming wordt verbeterd en de huid wordt verzacht. Uw huid vindt haar weerstand terug en is stralend mooi.

50 min.
95 euro